Bateria.




Classes individuals de 45 min o 1 hora per adults i nens a partir de quatre anys especialment adaptades a l'edat i el nivell de l'alumne.
Treballem sempre a partir de la individualitat de cada alumne.






Secció infantil. de 4 a 12 anys

Iniciació: Classes de 45 minuts d'aproximació al so i a la tècnica de l'instrument. Treball de concentració i psicomotricitat. Adreçat a nens de totes les edats.

Desenvolupament: Classes d'una hora a on ens endinsarem plenament en el só, la técnica i el repertori de la bateria. Lectura, coordinació, audició, improvisació. Evolució progressiva dels continguts a mida que l'alumne progressa. Adreçat a nens que ja han assolit la iniciació.

Secció adults. de 13 a 99 anys.

Iniciació: classes d'una hora d'aproximació al so i la tècnica de l'instrument. Treball de relaxació, respiració, concentració i motricitat.

Desenvolupament: classes d'una hora en les que treballarem amb les eines fonamentals per poder tocar l'instrument en qualsevol context musical. Treball de lectura, coordinació, tècnica, improvisació. Treball estilístic especialment adreçat al jazz i la bossanova. Treball sobre el repertori concret que aporti l'alumne. Preparació de proves d'accés pel grau mitjà i superior

Entrevista gratuïta sense compromís.